Even voorstellen

We zullen ons even voorstellen.

Wij zijn Ronnie en Kimm van der Doelen en hebben samen een gezin met drie kinderen. Twee meiden en een jongen. In april 2021 zijn wij in Maashees komen wonen. We genieten erg van de rust en mooie omgeving hier. Zelf gaan we graag kamperen in de vakantie en in de zomervakantie van 2021 heeft Ronnie de E-scooters ontdekt.

Hij is toen een dagje met een E-scooter eropuit geweest. Die dag is onzettend leuk geweest. Echt heel goed bevallen. Daardoor kreeg hij het idee om hier in Maashees een verhuur op te zetten voor een gezellig dagje uit met E-scooters.

De omgeving hier verleent zich daar enorm voor. Waardoor je met de scooters ontzettend goed de natuur en mooie dorpjes kan gaan verkennen.

Samen,ook de kinderen beetje, zijn we vanaf november 2021 bezig geweest om alles op te zetten, zodat we in maart 2022 open konden gaan en mensen een gezellige dag te kunnen gaan bezorgen.

Dus kom gezellig een een E-scooter bij ons huren. Kies een van onze mooie routes uit, zie Fietsroutes. Of kijk op Maasinhetmidden voor leuke routes aan beide kanten van de maas of maak zelf een route met https://www.route.nl/ en maak er een mooie dag van samen.

Hopelijk zien we jullie binnenkort!!

Groetjes Ronnie, Kimm en de kinderen